۲۵ / اسفند / ۱۴۰۳ - 15 March 2025
15:52
کد خبر : 9651149
۱۱:۵۴

۱۴۰۳/۰۹/۱۳

 دوره تربیت راویان جایگاه زن در اسلام برگزار می‌شود

مسئول بسیج جامعه زنان سپاه بیت‌المقدس کردستان از برگزاری دوره تربیت راویان با محوریت جایگاه زن در اسلام و مقایسه آن با غرب با حضور ۴۰ نفر از بانوان در سنندج خبر داد و گفت: این دوره باهدف جریان‌سازی فرهنگی و تقویت هویت اسلامی زنان طراحی شده است.

 بتول سرکانی، مسئول بسیج جامعه زنان سپاه بیت‌المقدس کردستان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری بسیج از کردستان از برگزاری دوره تربیت راویان با موضوع جایگاه زن در اسلام و مقایسه آن با غرب خبر داد و گفت: این دوره با حضور ۴۰ نفر از بانوان در سنندج برگزار می‌شود.

 وی دراین‌خصوص اظهار داشت: نگاه اسلام به زن یک نگاه والا و منحصر‌به‌فرد است و هیچ مکتبی به‌اندازه اسلام برای زن ارزش قائل نشده است؛ اما متأسفانه ما نتوانسته‌ایم هویت والای زن مسلمان را به‌درستی در جامعه تبیین کنیم.

 سرکانی در ادامه افزود: وقتی زن مسلمان با جایگاه و هویت خود آشنا باشد، هیچ‌گاه دشمن نمی‌تواند در ذهن و فکر او شبهه ایجاد کند و زنان ما به سمت فرهنگ غرب سوق داده نمی‌شوند.

 مسئول بسیج جامعه زنان سپاه بیت‌المقدس کردستان همچنین گفت: امروز جنگ ما جنگ روایت‌ها بر سر جایگاه زن است و این نیازمند روایتگری صحیح در این زمینه است؛ زیرا ظرفیت‌های بسیار خوبی وجود دارد که می‌توان در حوزه زنان روایتگری کرد.

 وی افزود: هدف از برگزاری این دوره جریان‌سازی فرهنگی و فکری در حوزه زنان با موضوع گفتمان اسلامی و الگوی سوم زنان است.

 سرکانی در ادامه به اهمیت آشنایی زنان با آموزه‌های دینی و نقش آنها در جامعه اشاره کرد و گفت: در دنیای امروز که هجمه‌های زیادی علیه ارزش‌های اسلامی و جایگاه زن مسلمان صورت می‌گیرد، آشنایی با اصول و مفاهیم صحیح اسلامی برای زنان ضروری است. این آشنایی می‌تواند در مقابله با جریان‌های فرهنگی بیگانه و تقویت هویت اسلامی زنان مؤثر واقع شود.

 وی افزود: هدف ما از برگزاری این دوره‌ها، ارتقای سطح آگاهی زنان در زمینه‌های دینی، اجتماعی و فرهنگی است تا با شناخت درست از حقوق و جایگاه خود، بتوانند نقشی مؤثر و سازنده در جامعه ایفا کنند.

سرکانی خاطرنشان کرد: این دوره‌ها به دنبال ایجاد بستری برای توانمندسازی بانوان در تمامی ابعاد زندگی فردی و اجتماعی است.

 مسئول بسیج جامعه زنان سپاه بیت‌المقدس کردستان در پایان سخنان خود تأکید کرد: بسیج جامعه زنان همواره در تلاش است تا با برگزاری چنین دوره‌هایی، نه‌تنها زنان را با معارف اسلامی آشنا کند بلکه بتواند گفتمان اسلام و الگوی سوم زنان را در جامعه نهادینه سازد.

انتهای خبر/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید